Do you use Flightsim ?

Cast your vote in the polls.

Do you use Flightsim ?

Yes prefer Online
19
24%
Yes prefer Offline
43
54%
No
18
23%
 
Total votes : 80

Do you use Flightsim ?

Postby Scotty Curtis » Tue May 02, 2006 5:54 pm

Do you use Flightsim?
User avatar
Scotty Curtis
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 343
Joined: Mon Jul 05, 2004 6:52 pm
Location: Townsville

Postby Carsten Bauer » Wed Jun 21, 2006 9:56 am

Hell yeah.
At the moment, I'm alternating between 146 flights around the UK, and A330/A340 flights domestically in Australia, and around Asia.

I use vatsim, for anybody interested.
3NM W of PH VOR
Next Flights:
2013 FLIGHTS: PER-DXB-LHR, MUC-DXB-PER
Numloxx's Flightlog
jetphotos.net
User avatar
Carsten Bauer
Mega Poster
Mega Poster
 
Posts: 1921
Joined: Tue Jul 06, 2004 10:45 am
Location: 3.1NM WNW PH VOR

Postby John Tavendale » Wed Jun 21, 2006 11:18 am

Have been known to dabble in the odd bit of flightsim and the like..
Cheers

John.

.:Jetphotos.net Collection .:. Airliners.net Collection:.

Next Trip:

To the bus stop to shoot some new exclusive rego's
User avatar
John Tavendale
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 907
Joined: Wed Jul 07, 2004 7:27 pm
Location: Brisbane

Postby Shelton Tronson » Wed Jun 21, 2006 4:04 pm

I've been playing flight simulator for awhile since i got my first wich was FS9 wich was pretty crappy but now im getting ready for that flight simX
If It Aint Boeing I Aint Goin
User avatar
Shelton Tronson
Member
Member
 
Posts: 126
Joined: Tue Nov 29, 2005 6:15 pm
Location: Brisbane

Postby John Tavendale » Wed Jun 21, 2006 4:56 pm

Shelton Tronson wrote:I've been playing flight simulator for awhile since i got my first wich was FS9 wich was pretty crappy but now im getting ready for that flight simX


Whats crappy about FS9?
Cheers

John.

.:Jetphotos.net Collection .:. Airliners.net Collection:.

Next Trip:

To the bus stop to shoot some new exclusive rego's
User avatar
John Tavendale
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 907
Joined: Wed Jul 07, 2004 7:27 pm
Location: Brisbane

Postby M Ken » Wed Jun 21, 2006 10:00 pm

CRAPPY!...Mate your computer is the problem not the Sim.

Sorry,forgot "Its your opinion",my apologies.
User avatar
M Ken
Member
Member
 
Posts: 383
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:14 am
Location: Perth

Postby Adrian B » Fri Jun 23, 2006 9:56 pm

If you have a few dollars, you could go nuts at this site. I bought a yolk off them and it is fantastic.

PC Aviator

Check out the new GF-MCP

Adrian B
User avatar
Adrian B
Member
Member
 
Posts: 94
Joined: Thu Jan 05, 2006 8:42 am
Location: YMML

Postby John Tavendale » Fri Jun 23, 2006 9:59 pm

Adrian B wrote:If you have a few dollars, you could go nuts at this site. I bought a yolk off them and it is fantastic.

PC Aviator

Check out the new GF-MCP

Adrian B


Yeah, I got a Yoke and Pedals from them.

If you want a realisitic 767 you could also buy Level-D from them! 8)
Cheers

John.

.:Jetphotos.net Collection .:. Airliners.net Collection:.

Next Trip:

To the bus stop to shoot some new exclusive rego's
User avatar
John Tavendale
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 907
Joined: Wed Jul 07, 2004 7:27 pm
Location: Brisbane

Postby Todd M. » Wed Jun 28, 2006 1:25 pm

Absolutely love FS. Had FS98 for many years until getting FS2004 which has really improved itself since going on my new computer, alot faster then the old junk I had. (Can actually play it without it stopping, then starting and all the buildings seem to come up now!) Have familiarised myself with the east coast airports of Australia, some regional ports and Seattle so far!
Todd M.
 

Postby John Tavendale » Wed Jun 28, 2006 3:38 pm

Don't forget the VOZ addon for Australia. It's a must have!

www.vistaoz.org
Cheers

John.

.:Jetphotos.net Collection .:. Airliners.net Collection:.

Next Trip:

To the bus stop to shoot some new exclusive rego's
User avatar
John Tavendale
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 907
Joined: Wed Jul 07, 2004 7:27 pm
Location: Brisbane

Postby Warren Williams » Thu Jul 06, 2006 12:31 pm

I started with Flight Unlimited, where you could fly a few miles in one direction, and then the map would restart. :lol:

Then I played some FS until around 2000, when I started playing solely racing games. Also played some Combat Flight Sim. So my answer was no, as I haven't played in 5 years. :oops:
Warren Williams
 

Postby Carsten Bauer » Sun Jul 23, 2006 1:57 am

I have had FS4, FS5, Fs5.1, Fs89, Fs2000, Fs2002 and also FS2004 :)
Aircraft I own: PMDG 747-400, 737-NG 600/700 and 800/900, Aerosoft 146.

I dont like flying the Airbus sometimes, because on landing it calls me a retard :(

I also fly on vatsim
3NM W of PH VOR
Next Flights:
2013 FLIGHTS: PER-DXB-LHR, MUC-DXB-PER
Numloxx's Flightlog
jetphotos.net
User avatar
Carsten Bauer
Mega Poster
Mega Poster
 
Posts: 1921
Joined: Tue Jul 06, 2004 10:45 am
Location: 3.1NM WNW PH VOR

FS

Postby Ryan Hothersall » Sun Jul 23, 2006 12:57 pm

I use Flight Simulator quite a bit.

Currently I have FS 2004 and Combat Flight Simulator 2.

As well as the default aircraft, I have qantas and virgin blue 737-400s air new zealand a320 and dh89 dragon rapide.
User avatar
Ryan Hothersall
Member
Member
 
Posts: 485
Joined: Tue Jul 06, 2004 11:15 pm
Location: Adelaide

Postby Joshua Phillips » Sun Jul 23, 2006 6:29 pm

flight sim X should be out october/november and you can be atc or pilot and it also has missions :D
Joshua Phillips
Joshua Phillips
Member
Member
 
Posts: 147
Joined: Fri Jan 28, 2005 1:05 am
Location: Canning Vale, Perth

Postby flyingsawcer3 » Mon Dec 01, 2008 4:49 pm

i play fs9 but not online usally 738 flights between ypad-ymml
flyingsawcer3
 


Return to Opinion Polls

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest